Zaščitne maske


Spoštovani!

Zavod Vitica Gornja Radgona so.p. je nevladna in neprofitna organizacija na področju socialnega varstva. Imamo tudi status socialnega podjetja in zaposlujemo ranljive ciljne skupine.

Odločili smo se, da bomo pripomogli k reševanju nastale krizne situacije s šivanjem raznolikih in kvalitetnih zaščitnih mask. K sprejetju te odločitve je botrovalo tudi dejstvo, da smo eden od delodajalcev, ki je žrtev nepravičnega sistema subvencioniranja zaposlitve dveh šivilj, ki sta ostali doma, ker je njuno delo oz. storitve povezano z obiskom strank (različna šiviljska naročila). Država je nagovarjala delodajalce, da naj ne odpuščajo zaposlenih in naj ohranjajo delovna mesta, saj bodo vsi delodajalci, ki svoje dejavnosti ne morejo izvajati zaradi koronavirusa deležni 80% povračila plače. Pa smo iz sistema povračil neupravičeno izpadli, ker bomo imeli v letu 2020 višje dohodke zaradi nove dejavnosti, ki smo jo pričeli izvajati avgusta 2019. Prihodki od te dejavnosti in tudi drugih, ki jih izvajamo so strogo namenski, kar žal države ne zanima, mi pa nimamo drugih virov za pokrivanje njunih plač. Zato smo se odločili za šivanje kvalitetnih zaščitnih mask, da bi vsaj deloma omilili situacijo in omogočili nadaljevanje zaposlitve vsaj ene šivilje. Za vašo podporo in razumevaje ter morebitno naročilo zaščitnih mask se zahvaljujemo.

S klikom TUKAJ lahko najdete podrobnejše informacije o zaščitnih maskah s cenikom spodaj pa lahko vidite vzorčne fotografije nekaterih sešitih mask.

Ostanite zdravi in optimistični!

Pošiljamo prijazne pozdrave!
Zavod Vitica

Zavod za pomoč družini na domu VITICA, Gornja Radgona, so.p.

O zavodu Vitica

Zavod VITICA smo mlada nevladna organizacija na področju socialnega varstva, ki delujemo od leta 2014.


Preberite več